Bestellen & betalen

In onze webwinkel kan je op verschillende manieren bestellen en betalen.

Vrijwel alle producten staan in de webwinkel. Mocht een product er niet bij staan of je hebt een vraag over een product, neem dan contact op. De prijzen van de producten zijn altijd inclusief BTW. Na het plaatsen van producten in de digitale winkelwagen, kan je kiezen om te betalen met iDEAL, MisterCash/Bancontact of per bankoverschrijving.

iDEAL of Bancontact/Mistercash-  betaal veilig en snel binnen de vertrouwde betaal­omgeving van je eigen bank. Zodra je hebt betaald, krijgt weefwinkel daarvan direct bericht. Daardoor kan je bestelling snel verzonden worden. Iedere webwinkel maakt gebruik van een beveiligde externe betaalservice tussen de webwinkel en de bank. Weefwinkel.nl maakt gebruik van de diensten van Sisow.

 

Overschrijving – Je kan ook kiezen om te betalen via je eigen bank met internetbankieren of een overschrijvingsformulier. Maak het totaalbedrag van je bestelling, of tenminste een aanbetaling van 50% inclusief de verzendkosten, over op NL98 RABO 0129576808 ten name van Studio Weef. De BIC-code voor internationale betalingen is BIC RABONL2U. Waarom overmaken naar Studio Weef en niet weefwinkel.nl? Weefwinkel.nl is een handelsnaam van Studio Weef. Het overschrijven kan 1-2 werkdagen duren. Na ontvangst van het bedrag wordt de bestelling meestal op de eerst volgende werkdag verzonden. Daar krijg je bericht van.

Bestelling per email – Mochten bepaalde artikelen niet in de webwinkel staan of je wilt een bestelling plaatsen uit naam van een organisatie (school, kinderopvang, zorg), dan is het mogelijk om een bestelling naar info@weefwinkel.nl te sturen of te bellen met 06 572 93 271.

Afhalen in de fysieke winkel aan de Oudewand 31-33 te Zutphen- Behalve een webwinkel is er ook de mogelijkheid om de producten in het echt te zien en af te halen. Iedere vrijdag is de bakstenen winkel van 11.00-16.00 open. Het is mogelijk om contant of per PIN te betalen. Langskomen op een ander moment kan ook op afspraak.

Lees de algemene voorwaarden voor meer informatie.