Bandweefgetouwen

49,0083,00

Weef je eigen kleurrijke bandjes

Wissen

Beschrijving

Deze getouwtjes zijn ontworpen om lange, smalle en sterke banden mee te weven. Weef je eigen kleurrijke (honden)riem, armband, hengsel, bandje, randje etc. met dit ongelakte berken houten bandweefgetouw. Er zijn vele patronen te weven inclusief letters. De spanning op de schering is regelen met de ingebouwde spanningsregelaar.

Het getouw is in twee maten verkrijgbaar:

Inklette – klein, draagbaar en sterk voor een schering van maximaal 1,8 meter. Inclusief een steeklat met een smalle kant om goed mee aan te kunnen slaan en een duidelijk instructieboekje met een voorbeeld van een eerste proefweefsel. De maximale breedte van het bandje is ongeveer 2cm.

Inkle Loom – deze grotere broer van de Inkelette is robuust en kan een schering aan van 2,80 meter. Inclusief tafelklem, bandweefsteeklat en duidelijk instructieboekje met een voorbeeld van een eerste proefweefsel. De maximale breedte van het bandje is ongeveer 4cm.

Beide getouwen worden geleverd in een platte doos. In een paar eenvoudige stappen en met de bijgeleverde houtlijm zet je het getouw zo in elkaar.

 

 

 

 

Extra informatie

Model

Inklette – klein, Inkle Loom – groot

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bandweefgetouwen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…