Rigid Heddle Looms

165,65278,00

Weven binnen handbereik met dit eenvoudige getouw.

Wissen

Beschrijving

Een stevig Ashford hevelrietgetouw van berkenhout waar je eenvoudig op kunt leren weven. De stevige kunststof tandwielen met pal zorgen dat je schering altijd goed op spanning blijft.

Het getouw is beschikbaar in verschillende breedtes: 40, 60, 80 en 120cm. Neem voor een advies over de juiste breedte voor jou contact met ons op.

Naast een duidelijk instructiefolder (in het Engels) voor het in elkaar zetten van het getouw en een instructieboekje voor een eerste weefproject, is het een compleet starterspakket. Er zit een rijghaak, een 30/10 weefriet, 2 steeklaten, een scheerpen en tafelklemmen bij. Klik hier om het instructieboekje te bekijken: Learn to weave on the rigid heddle loom

Er kunnen op ieder moment andere weefrieten voor het werken met grover of fijner garen bij besteld worden. Deze zijn beschikbaar in weefdichtheid 10/10 (grofste), 20/10, 40/10, 50/10 en 60/10 (fijnste).

Alle modellen die vanaf 2019 zijn gemaakt, hebben een rietlade welke twee rieten kan faciliteren. Een zgn. second heddle kit is niet nodig om erbij te bestellen.

Ook zijn er andere accessoires verkrijgbaar zoals een onderstel, een vari-dent riet of een tapisserie standaard.

Let op: er kan een levertijd gelden.

Andere suggesties…