SampleIt Weefgetouw

127,00145,00

Weven binnen handbereik met dit eenvoudige getouw.

Wissen

Beschrijving

Dit is een heerlijk klein hevelrietgetouw van Ashford voor jong en oud waar je gemakkelijk op kunt leren weven. Beginners leren op een laagdrempelige manier weven en ervaren weefsters hebben de mogelijkheid om snel een proeflap te maken. Met wat handigheid en oefening, kan je binnen een half uur een schering opzetten en beginnen met weven.

Beschikbaar in twee weefbreedtes van 25 of 40 cm. Verder gaat zij – met haar 1,1-1,5 kg – zo de tas in om verder te weven op een locatie naar keuze. Het is een berkenhouten bouwpakket dat je met een heel duidelijke (Engelstalige) instructie in elkaar zet. De stevige kunststof tandwielen met pal zorgen dat je schering altijd goed op spanning blijft. Klik hier om het instructieboekje te bekijken: Learn to weave on the SampleIt

Naast het instructieboekje voor het in elkaar zetten en een eerste weefproject, is het een compleet starterspakket. Er zit een rijghaak, een 30/10 weefriet, 2 steeklaten, een scheerpen en een tafelklem bij.

Er kunnen op ieder moment andere weefrieten voor het werken met grover of fijner garen bij besteld worden. Deze zijn beschikbaar in weefdichtheid 10/10 (grofste), 20/10, 40/10, 50/10 en 60/10 (fijnste).

Extra informatie

Weefbreedte

25 cm, 40 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “SampleIt Weefgetouw” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…