Staalkaart Shetland lamswol Chunky

10,00

 

  • 24  prachtige kleuren bij elkaar op 1 kaart
  • 100% lamswol
  • draaddikte Nm 2/4

 

 

Uitverkocht

Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Op deze staalkaart zijn alle 24 kleuren van de Shetland Lamswol CHUNKY collectie bij elkaar gebracht. Dat maakt het kiezen van de juiste combinaties een stuk makkelijker en overzichtelijker.

De wol is een 2-draads getwijnd garen met een looplengte van ca 200m / 100gr (Nm 2/4). Er zit altijd nog een kleine hoeveelheid wolvet en spinolie in die na het wassen verdwijnt en dan voelt het eindresultaat heerlijk zacht. Om vervilten te voorkomen was je het eindproduct voorzichtig op de hand in een sopje met fijnwasmiddel op 30⁰C.

Standaard wordt de wol in strengen van 100gr geleverd. Voor kleinere hoeveelheden dan 100gr per kleur geldt een prijstoeslag van 10% per kleur. Bij bestellingen van grote hoeveelheden (800gr of meer per kleur) kan een levertijd gelden. Je krijgt hierover bericht na het plaatsen van je bestelling. Maatwerkbestellingen kan je per mail of telefoon doorgeven.

De kleurkaart kan in de toekomst uitbreiden of inkrimpen. De actuele verkrijgbaarheid van de kleuren is te bekijken via deze link.

Extra informatie

Gewicht 0.100 kg

Andere suggesties…