Voorwaarden workshops

Een workshop, cursus of summer school volgen bij weefwinkel.nl

Op deze pagina vind je informatie die van belang is als je inschrijft voor een workshop, cursus of summer school bij weefwinkel.nl. Buiten de algemene leveringsvoorwaarden zijn dan ook de volgende specifieke punten van toepassing:

Inschrijven

Zodra je hebt ingeschreven via de webwinkel, ontvang je een automatische bevestiging. Dat is nog geen definitieve bevestiging. Die ontvang je later, als zeker is dat de workshop, cursus of summer school doorgang kan vinden.

Een workshop, cursus of summer school gaat door als het benodigde minimum aantal deelnemers is bereikt. Dit aantal kan per workshop, cursus of summer school verschillen. Je ontvangt zo snel mogelijk, maar uiterlijk een week voor aanvang, bericht dat het minimum aantal is bereikt en het doorgaat, of dat er onvoldoende deelnemers zijn en de workshop, cursus of summer school daarom wordt geannuleerd.

Aanmeldingen worden verwerkt en toegekend op volgorde van binnenkomst.

Als je met meerdere mensen wilt inschrijven, vermeld dan ook de namen en e-mail adressen van deze deelnemers bij de opmerkingen bij je bestelling.

Te allen tijde geldt: je inschrijving is pas definitief na ontvangst van je betaling. Het definitief maken van je reservering wordt versneld en vereenvoudigd door direct met iDeal te betalen bij het inschrijven via de webwinkel.

Als er te weinig inschrijvingen zijn, of als het maximum aantal deelnemers reeds is bereikt op het moment dat je inschrijft, of als de workshop om een andere reden geen doorgang kan vinden, storten we het eventueel reeds betaalde cursus­geld zo spoedig mogelijk terug op je rekening.

Annulering

Ben je verhinderd? Laat het zo snel mogelijk weten! In geval van een afmelding kunnen we kosten in rekening brengen.

Annulering bij een workshop of cursus langer dan 2 weken van te voren: je krijg je inschrijfgeld terug. Bij annulering korter dan 2 weken van te voren wordt het inschrijfgeld min 25,- teruggestort. Bij een workshop van 90,- ontvang je dus 65,- retour. Je mag natuurlijk ook een vervanger in jouw plaats sturen.

Annulering bij een Summer School langer dan 1 maand van te voren: je krijgt je inschrijfgeld terug. Bij annulering korter dan 1 maand van te voren wordt de helft van het inschrijfgeld teruggestort. Stel de summer school kost 350,-, dan krijg je 175,- retour. Je mag natuurlijk ook een vervanger in jouw plaats sturen.

Wat is inbegrepen bij de prijs?

Op de pagina over de workshop, cursus of summer school waarvoor je inschrijft, staat vermeld wat is inbegrepen bij de prijs. In ieder geval zijn koffie en/of thee en kleine versnaperingen altijd inbegrepen.

Materialen die niet zijn inbegrepen bij de prijs kan je zelf meenemen of je kunt deze aanschaffen in de weefwinkel die tijdens de workshop is geopend voor de deelnemers. Indien je zelf materialen moet meenemen, ontvang je vooraf een lijstje van benodigd­heden.

Meer informatie

Heb je vragen? Neem contact op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *