Voorwaarden workshops

Een workshop volgen bij weefwinkel.nl

Op deze pagina vind je informatie die van belang is als je inschrijft voor een workshop of cursus bij weefwinkel.nl. Buiten de algemene leveringsvoorwaarden zijn dan ook de volgende specifieke punten van toepassing:

Inschrijven

Zodra je hebt ingeschreven via de webwinkel, ontvang je een automatische bevestiging. Dat is nog geen definitieve bevestiging. Die ontvang je later, als zeker is dat de workshop doorgang kan vinden.

Een workshop of cursus gaat door als het benodigde minimum aantal deelnemers is bereikt. Dit aantal kan per workshop of cursus verschillen. Je ontvangt zo snel mogelijk, maar uiterlijk een week voor aanvang van de workshop of cursus, bericht dat het minimum aantal is bereikt en de workshop of cursus doorgaat, of dat er onvoldoende deelnemers zijn en de workshop of cursus daarom wordt geannuleerd.

Aanmeldingen worden verwerkt en toegekend in volgorde van binnenkomst. Doordat niet van alle inschrij­vin­gen direct bekend is of ze definitief zijn, wordt je in eerste instantie op een wachtlijst geplaatst. Je ontvangt bericht zodra we weten of er plaats is voor jou; meestal is dat het zelfde bericht dat meldt dat er voldoende aanmeldingen zijn.

Als je met meerdere mensen wilt inschrijven, vermeld dan ook de namen en e-mail adressen van deze deelnemers bij de opmerkingen bij je bestelling.

Te allen tijde geldt: je inschrijving is pas definitief na ontvangst van je betaling.

Het definitief maken van je reservering wordt versneld en vereenvoudigd door direct met iDeal te betalen bij het inschrijven in onze webwinkel.

Als er te weinig inschrijvingen zijn, of als het maximum aantal deelnemers reeds is bereikt op het moment dat je inschrijft, of als de workshop om een andere reden geen doorgang kan vinden, storten we het eventueel reeds betaalde cursus­geld zo spoedig mogelijk terug op je rekening.

Annulering

Ben je verhinderd? Laat het zo snel mogelijk weten. In geval van een afmelding kunnen we kosten in rekening brengen.

Als de annulering langer dan 2 weken van te voren gedaan wordt krijg je de aanbetaling terug.

Bij annulering korter dan 2 weken van te voren wordt €25 in rekening gebracht. Je mag natuurlijk ook een vervanger in jouw plaats sturen.

Wat is inbegrepen bij de prijs?

Op de pagina over de workshop waarvoor je inschrijft, staat vermeld wat is inbegrepen bij de prijs. In ieder geval zijn koffie en/of thee en kleine versnaperingen altijd inbegrepen.

Materialen die niet zijn inbegrepen bij de cursusprijs kan je zelf meenemen of je kunt deze aanschaffen in de weefwinkel die tijdens de workshop is geopend voor de deelnemers. Indien je zelf materialen moet meenemen, ontvang je vooraf een lijstje van benodigd­heden.

Meer informatie

Heb je vragen? Neem contact op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *